Om os

Malererfaring siden 1986 – Malermester Henrik Mogensen

Henrik Mogensen er manden bag firmaet af samme navn: Malermester Henrik Mogensen. Siden han blev udlært i 1986 og blev selvstændig i 1998, har han opbygget stærke kompetencer inden for sit felt. Og i dag er han suppleret af et stærkt team, som løfter hver en maleropgave.

Vi elsker vores job – det ses i detaljen
Vi mener, vi arbejder i det bedste håndværkerfag, og det har vi aldrig sat spørgsmålstegn ved. For vi kommer altid ind som sidstemand på projektet og laver skarp finish, som du har glæde af i mange år. At nørde med farver og produkter, der munder ud i flotte vægge, facader og overflader, giver os en stor arbejdsglæde – og det smitter af i vores daglige arbejde.

25 års erfaring med både private og erhverv

Gennem vores mange år i branchen har vi arbejdet med lidt af hvert. Derfor tager vi både opgaver ind fra private, der har mindre maleropgaver, og erhverv med større malerprojekter. Den erfaring har givet os værktøjerne til at sætte os ind i behovene for både hr. og fru Danmark og entreprenører.

Kvalitetsarbejde til tiden

Du får skarpe resultater, der matcher dine ønsker. Vi tilpasser os dit behov og din kalender.

Medlem af Danske Malermestre

Som medlem af Danske Malermestre tilbyder vi også 5 års garanti på vores malerarbejde.

25 års erfaring med både private og erhverv

Vi har mange 25 års erfaring i malerbranchen og udfører opgaver for både private og erhvervskunder, med fokus på at forstå behovene hos alle vores kunder.