Malerbutik

Hvorfor vælge os

 • Kvalitetsarbejde til tiden – Du får skarpe resultater, der matcher dine ønsker. Vi tilpasser os dit behov og din kalender.
 • Ekstra ydelser – Vi tror på, at vi i vores lille firma og med vores lokale engagement tilbyder dén ekstra service. Der går fx ikke noget af os ved at aflevere en spand til dig, når vi alligevel er ude at arbejde.
 • Betal kun for det, du bruger –  Køber du en spand maling hos os, kan du aflevere resterne tilbage til os, så længe vi selv kan bruge det igen. Derfor betaler du kun for den maling, du bruger.
 • Eksperter i Nordsjö – Vi er en del af Malerens Lagersalg og forhandler og bruger Nordsjös produkter. Du er sikret kvalitetsmaling og kvalitetsrådgivning hos os.

​Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os hos Malermester Henrik Mogensen. Vi står altid klar til en snak om dit malerprojekt – enten pr mail, telefon eller i butikken.
  Din lokale malerbutik i Hornsyld i Hedensted kommune

   

  Lokal malerbutik i Hornsyld med ekspertrådgivning

  Skal du i gang med et gør-det-selv-malerprojekt? Fra vores malerforretning i Hornsyld tilbyder vi dig rådgivning i malerarbejde, maling og udstyr. Vi er en del af Malerens Lagersalg og lokale forhandlere af et af de førende svenske mærker Nordsjö, der er i samme høje kvalitet som det, vores malerteam selv bruger.

  Malerbutikken har adresse på Bjørnkærvej 24 i Hornsyld, der ligger i midten af Hedensted, Juelsminde og Horsens.

  Rådgivning i maling
  I vores lokale malerforretning får du den bedste rådgivning og vejledning fra vores malermester. Vi bruger tilmed selv produkterne, så vi står inde for kvaliteten af det hele. Hvis du har nogle spørgsmål til malingen, udstyret eller dit malerprojekt, er vi klar til at besvare dem, så du føler dig rustet til at komme i gang.

  Vi tilbyder

  • Rådgivning i farvevalg
  • Nyttige råd om malerarbejde
  • Vejledning i proces

  Betal kun for det, du bruger
  For at imødekomme vores kunders behov tager vi ikke betaling for mere, end du selv skal bruge. For det kan være svært at beregne præcist, hvor meget maling du egentlig skal bruge til at dække din maleropgave. Derfor tilbyder vi, at du kan aflevere din restmaling tilbage til os, når du er færdig, og så betaler du kun for den mængde, du selv har brugt. Tilbuddet er betinget af, at vi selv kan bruge restmalingen i vores arbejde. Vi står inde for de produkter, vi sælger i vores malerforretning, for vi bruger dem selv.

  Kig ind i vores malerbutik i Hornsyld hedensted kommune. Vi står klar til at hjælpe dig på vej med dit malerprojekt.

  Åbningstider Man.-Fre 12.00 til 17.30

  Lørdag. 10.00 til 12.30

  Eller efter nærmere aftale, også uden for normale åbningstider ring 20 14 52 02

  DANSKE MALERMESTRE